Dřevěná kuchařka ve stylu DIY – podzimní novinka Pěkně vypečeného krámku

Dřevěné kuchařky

Podzimní novinkou Pěkně vypečeného krámku jsou originální ručně vyráběné dřevěné kuchařky, které si kreativně můžete dotvářet sami. Na kuchařkách jsme pracovali už od jara. Karanténa nám to trochu komplikovala, takže jsou, i včetně všech komponentů, nakonec hotové až teď. Ale jak se říká – všechno zlé je k něčemu dobré. A v tomto případě to nakonec platilo dvojnásob, jelikož jsme měli možnost některé věci ještě domyslet a vyladit. Tentokrát jsem ke spolupráci přizvala další dva šikovné kamarády z našeho regionu. Dominik Čermák to umí perfektně se dřevem a dokáže do něj vyrýt dokonalé obrázky či texty a Evička Kijonková umí přenést na papír ty nejkrásnější obrázky a vše, co jsem si představovala a přála.

Kuchařka s dřevěnými deskami s ručně rytým motivem s lýkovou nebo koženou vazbou obsahuje 30 prázdných listů velikosti A4, na které můžete psát či lepit oblíbené nebo rodinné recepty. Inspiraci k jejich dotváření pomocí našich razítek a samolepek najdete u každého produktu v doplňkových fotkách. Nálepky a silikonová razítka jsou rovněž navrženy a vyrobeny speciálně pro Pěkně vypečený krámek.

Kuchařku si můžete zakoupit buď s jedním z našich hotových motivů, nebo s motivem „holčičky na cupcaku“ a vámi zvoleným jménem na míru. Kupříkladu je-li vaše nejlepší kamarádka Anetka, může dostat „Anetčinu vypečenou kuchařku“ (konkrétní oslovení nám napíšete do poznámky u objednávky). Ke kuchařce Anetce nezapomeňte přikoupit také samolepky a razítka. Razítkovací podušku a akrylátový blok… najdete rovněž v naší nabídce.

Doufáme, že jsme mnohým z vás letos vyřešili složité vymýšlení (nejen) vánočních dárků pro vás nebo vaše blízké, protože dřevěné kuchařky ve stylu DIY („vytvoř si sám“) jsou dárkem originálním.
Těšíme se na fotografie jedinečných kuchařek, které budete s našimi produkty tvořit.

Odkaz na krámek… Pěkně vypečený krámek

Dřevěné kuchařky
Dřevěné kuchařky
Dřevěné kuchařky
Dřevěné kuchařky
Předchozí příspěvek Další příspěvek

Mohlo by se Vám líbit

Zatím nikdo nevložil komentář, buďte první!

Zanechte odpověď